Disclaimer

Door het gebruik van c.q. het bezoek aan de website van Erick aanvaardt u de onderstaande voorwaarden. Op deze voorwaarden, alsmede op het gebruik van de website, is het Nederlands recht van toepassing.

Erick streeft ernaar de website zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk te houden. De website is dan ook voortdurend in ontwikkeling. Ondanks de voortdurende zorg en aandacht voor de samenstelling van onze website is Erick niet aansprakelijk voor eventuele schade ontstaan wegens de niet-beschikbaarheid, onjuistheid en/of onvolledigheid van de inhoud van de website.

Erick is eveneens niet aansprakelijk voor de inhoud van websites van derden waar via de website naar wordt verwezen.

Ook heeft Erick copyright op de inhoud van deze website. Dit houdt in dat alle inhoud van de pagina’s van haar website (samenstelling, de inhoud en structuur) auteursrechtelijk beschermd is. Niets mag verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie, microfilm of op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Erick Holding bv.

Niet kunnen vinden wat u zocht of heeft u nog vragen?

Neem contact met ons op

Contact Deventer

Smyrnastraat 5

7413 BA Deventer

Route

Contact Enschede

Ir. Schiffstraat 51

7547 RE Enschede

Route

Contact Vaassen

Runnenbergweg 6

8171 MC Vaassen

Route

Contact Hengelo

Pasmaatweg 31

7556 PH Hengelo

Route

Kies voor een nieuwe baan!

Je kunt hier je gegevens achterlaten zodat wij contact met je kunnen opnemen en/of je CV uploaden. Wij bespreken graag met jou de vacatures die aansluiten bij jouw kwaliteiten. Ben jij de juiste kandidaat voor één van onze opdrachtgevers? Schrijf je dan direct in!

Open sollicitatie

Locatie Deventer

0570 - 621 464 Bel locatie Deventer

Locatie Enschede

053 - 303 3077 Bel locatie Enschede

Locatie Vaassen

0578 - 745 140 Bel locatie Vaassen

Locatie Hengelo

074 - 303 3606 Bel locatie Hengelo