Disclaimer

Disclaimer website Erick.

Wanneer u zich op de website van Erick. bevindt, is het prettig om te weten waar u aan toe bent. Nu proberen wij te allen tijde zoveel mogelijk zorg te dragen voor duidelijke communicatie via onze website. Toch kan het zijn dat u twijfel hebt over bepaalde zaken. Uiteraard kunt u dan contact met ons opnemen. Daarbij willen we u middels onderstaande disclaimer de nodige informatie verstrekken, met betrekking tot onze website-communicatie.

 

1.      Aanwezige informatie op de website

Vanuit Erick. besteden wij in hoge mate aandacht aan deze website. Toch kan het voorkomen dat er onvolledige, of onjuiste informatie leesbaar is op onze website. Met betrekking tot dergelijke situaties aanvaarden wij geen enkele vorm van aansprakelijkheid die, direct of indirect, voortvloeit uit uw interpretaties en het gebruik van alle aanwezige informatie op de website. Dit geldt eveneens voor informatie die al dan niet door derden via deze website beschikbaar is gesteld.

 

2.      Auteursrechtelijke bepalingen

Alle aanwezige content (geschreven en ook anders) kan worden aangemerkt als auteursrechtelijk beschermd. Op grond van het Nederlandse Auteursrecht, behoort al de besproken content toe aan Erick.. Het auteursrecht van Erick. rust daarmee op de websitecontent. Zonder schriftelijke toestemming van een rechtsgeldig vertegenwoordiger van Erick., is het u dan ook niet toegestaan om onze content te verveelvoudigen; of openbaar te maken. Indien u zonder toestemming content plaatst waar ons auteursrecht op rust, loopt u het risico door ons aansprakelijk gesteld te worden voor kosten die wij in dit kader maken.

 

3.      Prijsstellingen

Prijzen, weergegeven op onze website of medegedeeld door een van onze medewerkers, kunnen te allen tijde wijzigen. Aan verleende prijsindicaties, of op de website weergegeven prijsindicaties, kunnen geen rechten worden ontleend. Enkel in geval van officiële offertes kunt u aanspraak maken op een bepaalde prijsstelling.

 

4.      Rechten

In algemene zin kunnen aan de aanwezige informatie op onze website geen rechten worden ontleend. Meer weten over juridisch beleid van Erick.? Raadpleeg dan onze algemene voorwaarden.

Mail ons via deventer@erick.nl, enschede@erick.nl, vaassen@erick.nl of hengelo@erick.nl; of bel direct naar +31 (0)570 – 62 14 64: wij staan u graag te woord!

Niet kunnen vinden wat u zocht of heeft u nog vragen?

Neem contact met ons op

Contact Deventer

Smyrnastraat 5

7413 BA Deventer

Route

Contact Enschede

Ir. Schiffstraat 51

7547 RE Enschede

Route

Contact Vaassen

Dorpsstraat 60B

8171 BS Vaassen


Route

Contact Hengelo

Pasmaatweg 31

7556 PH Hengelo

Route

Kies voor een nieuwe baan!

Je kunt hier je gegevens achterlaten zodat wij contact met je kunnen opnemen en/of je CV uploaden. Wij bespreken graag met jou de vacatures die aansluiten bij jouw kwaliteiten. Ben jij de juiste kandidaat voor één van onze opdrachtgevers? Schrijf je dan direct in!

Open sollicitatie

Locatie Deventer

0570 - 621 464 Bel locatie Deventer

Locatie Enschede

053 - 303 3077 Bel locatie Enschede

Locatie Vaassen

0578 - 745 140 Bel locatie Vaassen

Locatie Hengelo

074 - 303 3606 Bel locatie Hengelo