Over Erick

Erick heeft ruime ervaring op het gebied van personeelsbemiddeling. Of het nu gaat om bemiddeling van technici of om bemiddeling van administratieve, commerciële of bijvoorbeeld productiekrachten, wij gaan met plezier voor u aan de slag.
Erick streeft een uitstekende dienstverlening na. Door maatwerk te leveren én kwaliteit te bewaken. Er wordt geluisterd naar uw verhaal en gezocht naar de oplossing die bij u past. Voor uitzenden, detachering en werving en selectie kunt u bij ons terecht. Zo kan u veel tijd en zorgen uit handen worden genomen.
 
Uitzenden
Wanneer u flexibiliteit wilt behouden zit u met deze dienstverlening goed. Of het nu gaat om opdrachten van één uur of opdrachten voor onbepaalde tijd, de uitzendkracht sluit een faseovereenkomst met ons af en is daardoor flexibel inzetbaar voor uw organisatie. De uitzendkracht valt onder de CAO NBBU. Een eenvoudige en flexibele cao, zonder ingewikkelde regels en grote administratieve lasten. Uw organisatie ontvangt hierdoor alleen facturen op basis van het aantal gewerkte uren.

Detacheren
Op zoek naar iets meer continuïteit in uw organisatie? Dan is detacheren de beste optie voor u. Wij kunnen een uitzendkracht meerdere contracten voor bepaalde tijd aanbieden en zo bij u inzetten.

Werving & selectie
Wilt u liever direct zelf iemand in dienst nemen maar de werving & selectie aan ons over laten? Geen probleem! Wij verzorgen dit graag voor u. Voor deze vorm van bemiddeling hanteren wij een werving en selectie fee.

Bovendien is Erick NEN en VCU gecertificeerd en beschikken wij over het SNA-keurmerk. Zie onze Certificering-pagina voor meer info!

Niet kunnen vinden wat u zocht of heeft u nog vragen?

Neem contact met ons op

Contact Deventer

Smyrnastraat 5

7413 BA Deventer

Route

Contact Enschede

Ir. Schiffstraat 51

7547 RE Enschede

Route

Contact Vaassen

Dorpsstraat 60B

8171 BS Vaassen


Route

Contact Hengelo

Pasmaatweg 31

7556 PH Hengelo

Route

Kies voor een nieuwe baan!

Je kunt hier je gegevens achterlaten zodat wij contact met je kunnen opnemen en/of je CV uploaden. Wij bespreken graag met jou de vacatures die aansluiten bij jouw kwaliteiten. Ben jij de juiste kandidaat voor één van onze opdrachtgevers? Schrijf je dan direct in!

Open sollicitatie

Locatie Deventer

0570 - 621 464 Bel locatie Deventer

Locatie Enschede

053 - 303 3077 Bel locatie Enschede

Locatie Vaassen

0578 - 745 140 Bel locatie Vaassen

Locatie Hengelo

074 - 303 3606 Bel locatie Hengelo