Over Erick

Erick heeft ruime ervaring op het gebied van personeelsbemiddeling. Of het nu gaat om bemiddeling van technici of om bemiddeling van administratieve, commerciële of bijvoorbeeld productiekrachten, wij gaan met plezier voor u aan de slag.
Erick streeft een uitstekende dienstverlening na. Door maatwerk te leveren én kwaliteit te bewaken. Er wordt geluisterd naar uw verhaal en gezocht naar de oplossing die bij u past. Voor uitzenden, detachering, payrolling en werving en selectie kunt u bij ons terecht. Zo kan u veel tijd en zorgen uit handen worden genomen.
 
Uitzenden
Wanneer u flexibiliteit wilt behouden zit u met deze dienstverlening goed. Of het nu gaat om opdrachten van één uur of opdrachten voor onbepaalde tijd, de uitzendkracht sluit een faseovereenkomst met ons af en is daardoor flexibel inzetbaar voor uw organisatie. De uitzendkracht valt onder de CAO NBBU. Een eenvoudige en flexibele cao, zonder ingewikkelde regels en grote administratieve lasten. Uw organisatie ontvangt hierdoor alleen facturen op basis van het aantal gewerkte uren.

Detacheren
Op zoek naar iets meer continuïteit in uw organisatie? Dan is detacheren de beste optie voor u. Wij kunnen een uitzendkracht meerdere contracten voor bepaalde tijd aanbieden en zo bij u inzetten.

Payroll-services
Onze payroll dienstverlening is bij uitstek geschikt als u zelf de regie wilt houden over wie u aanneemt, maar diegene wel optimaal flexibel in wilt kunnen zetten. U selecteert zelf uw uitzend- en/of vakantiekracht, geeft aan ons de benodigde gegevens door, wij doen de rest! Wij verzorgen het uitbetalen van het salaris en nemen het juridisch werkgeverschap van u over. Sociale afdrachten, het verstrekken van loonstroken en jaaropgaves, u heeft er geen omkijken meer naar!

Werving & selectie
Wilt u liever direct zelf iemand in dienst nemen maar de werving & selectie aan ons over laten? Geen probleem! Wij verzorgen dit graag voor u. Voor deze vorm van bemiddeling hanteren wij een werving en selectie fee.

Bovendien is Erick NEN en VCU gecertificeerd en beschikken wij over het SNA-keurmerk. Zie onze Certificering-pagina voor meer info!

Niet kunnen vinden wat u zocht of heeft u nog vragen?

Neem contact met ons op