Dé baanbemiddelaar!

Erick heeft jaren ervaring in de wereld van personeelsbemiddeling. We weten hoe belangrijk het is om goed te luisteren en tot de bodem te komen van jouw wensen omtrent nieuw personeel. Dat is dan ook waar wij ons in specialiseren: een persoonlijke aanpak om jouw organisatie verder te helpen. Wij vinden de juiste kandidaat voor jouw openstaande vacatures. Meer weten over personeelsbemiddeling via Erick? Neem contact met ons op.

erick.werkt!

Iedereen met plezier aan het werk – daar gaan wij voor! Met onze vestigingen in Deventer, Vaassen, Apeldoorn, Nijverdal, Hengelo en in Groenlo richten we ons op lokale personeelsbemiddeling. Wij richten ons met onze dienstverlening op uitzenden, detachering en werving en selectie.

Toffe opdrachtgevers

BBA_PUMPS_logo_met pay-off_RGB
xxC203HgAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADwDPwH3HbuInJLNAMAAAAASUVORK5CYII=
PMC_RGB_PrimaryBrandmark_
301695057_479265757542639_6944229672651288165_n
watse-vision-log-afvalgids-696x209
vanzelst
logo-krehalon-02
305562489_959369751624327_8229480844325213184_n
LOGO-Schouten-en-Visschers
Logo-1

Wat anderen over ons zeggen

Erick Personeelsdiensten is sinds enkele jaren een van de partijen waar we zaken mee doen omtrent inleen van flexibel personeel. Door de standvastigheid van Daphne konden we niet meer om Erick Personeelsdiensten heen😊 Enkele maanden geleden hebben we de eerste uitzendkracht overgenomen en een arbeidsovereenkomst bij ITS gegeven. Erick is voor ons een partij die zowel gevraagd als ongevraagd kandidaten voordraagt waarvan ze denken dat die passend zijn bij ons bedrijf. In deze lastige krappe arbeidsmarkt weten ze nog andere kandidaten te vinden en voor te dragen, die mogelijk bij ons kunnen passen. Dat geeft ons vertrouwen dat Erick het net anders aanpakt dan de collega bureaus. Ik denk dat dit komt dat ze laagdrempelig zijn en betrokken bij hun bedrijven maar zekers betrokken zijn bij hun uitzendkrachten. We hebben met Erick Personeelsdiensten in korte tijd een goede samenwerking opgebouwd waarbij we open, eerlijk en direct naar elkaar kunnen zijn.

knipoog_white

HR Adviseur bij ITS

Marieke Rijkse

Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking met Erick. Er wordt goed meegedacht door onze vaste contactpersoon. Er wordt snel geschakeld dat is in het voordeel van de flexkracht net zo als dat is voor ons.

knipoog_white

Manager HR, Krehalon

Nicolet Lieferink

Onze uitdaging was en is de invulling van verschillende functies binnen BBA op de locaties Apeldoorn en Twello. Door een uitgebreide kennismaking en een nauwe samenwerking met Erick Personeelsdiensten vestiging Vaassen en Deventer weten ze de juiste mensen met de juiste mentaliteit te vinden. Dit heeft er in de afgelopen jaren toe geleid (met name in de assemblage en logistiek) dat de meeste collega’s via Erick, een contract hebben gekregen bij BBA.

knipoog_white

HR Functionaris BBA

Lizet Hupkes

Onze uitdaging was en is het invullen van onze Extrusie productielijnen met betrouwbare en goede productiemedewerkers/operators. Na een kennismaking en rondleiding door onze fabriek met Dion werden er vrijwel direct een aantal productiemedewerker/operators aangeboden. Dit heeft er toe geleid dat er al een aantal productiemedewerkers/operators maar ook een magazijnmedewerker via Erick bij TPP in dienst zijn getreden. Wij ervaren de samenwerking als prettig en kunnen Erick zeker aanbevelen, door de manier van werken en het technische inzicht weten ze snel de juiste match te maken.

knipoog_white

Operations manager, TPP

Arno Lelivelt

Inmiddels heb ik voor meerdere werkgevers met Erick personeelsdiensten mogen werken. Door onderling goede communicatie over de gewenste capaciteiten van nieuw personeel kon Erick personeelsdiensten gericht zoeken en (meestal) voldoen aan onze vraag. Of het nu ging om gespecialiseerd personeel of extra handjes, ze vonden veelal een oplossing die voldeden aan onze verwachtingen.

knipoog_white

Productiemanager, Verosol Group

Werner ten Vregelaar

Voor Mueller is Erick Personeelsdiensten een gewaardeerde samenwerkingspartner. Initieel gericht op flexibele inzet binnen onze productiecapaciteit, maar ondertussen ook op het vlak van werving & selectie voor overige (technische) functies binnen onze organisatie. Wat maakt de samenwerking prettig? Korte lijnen, goede afspraken, flexibiliteit en duidelijke communicatie. Binnen de huidige uitdagingen op de arbeidsmarkt denken zij mee en proberen steeds creatief nieuwe mogelijkheden uit.

knipoog_white

HR Manager, Mueller

Bianca Hartman

“Wij werken nu een paar jaar tot volle tevredenheid met Erick. in de zoektocht naar nieuwe collega’s. Wat met name opvalt is het persoonlijk contact en de snelle dienstverlening zonder af te doen aan de kwaliteit.Ondanks de lastige arbeidsmarkt blijft Erick. doorzoeken, komt met alternatieven en zijn zij open en eerlijk over hun inspanningen en de uitdagingen waar ze tegenaan lopen. Dit maakt dat Erick. zondermeer een prettige, resultaatgerichte samenwerkingspartner is.”

knipoog_white

Manager HR, Waste Vision

Evelyn Bekkering

Al jaren is Erick Personeelsdiensten onze vaste uitzendpartij met wie wij naar alle tevredenheid samenwerken. De afgelopen jaren zijn de meeste collega’s via Erick gestart en hebben zij bij ons een contract gekregen, of het nu ging om een lasser, montagemedewerker, poedercoater of logistiek medewerker, bij Erick Personeelsdiensten waren we hiervoor aan het juiste adres. Erick Personeelsdiensten onderscheid zich door ook in deze markt de juiste mensen aan te bieden, hun persoonlijke aanpak en flexibiliteit.

knipoog_white

Management

Bruin Aggregaten