Bouw

carpenter-working-using-a-hammer-2021-11-12-22-40-42-utc

Vind jouw nieuwe baan in de bouw via Erick!

Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt, hard en precies werkt en altijd voor het beste eindresultaat gaat? Dan is een leuke baan in de bouw misschien wel iets voor jou. Heb jij al jarenlange ervaring in de branche en ben je op zoek naar een uitdagende nieuwe functie? Of kom je net van school of ben je helemaal nieuw in de bouw? Welke werkervaring je ook hebt, bij Erick hebben we verschillende mogelijkheden. Samen vinden we de baan die bij jou past!

Bekijk vacatures

Erick is dé baanbemiddelaar als het gaat om vacatures in de bouw in de regio Deventer, Vaassen, Apeldoorn, Nijverdal, Hengelo en Groenlo! Dat betekent dat wij goede connecties hebben bij regionale bedrijven en precies weten waar jij goed past! Het houdt ook in dat wij je bijstaan tijdens het sollicitatieproces om samen de juiste werkgever in de bouw te vinden. En daar stopt het niet. Erick zorgt er ook voor dat je tijdens jouw dienstverband en in aanloop naar een vast contract persoonlijk wordt begeleid. Zo ga je echt weer met plezier naar je werk! Het mooie van werken via Erick is dat je kan ervaren welke werkgever goed bij je past en je voor langere tijd aan de slag wilt gaan. Solliciteer dus snel op een van de bovenstaande vacatures!

carpenter-at-work-2021-08-30-15-37-01-utc

Niet alleen vacatures in de bouw!

Staat jouw nieuwe baan hier niet bij? Niet getreurd, bij Erick vind je vacatures in meerdere vakgebieden. Wij begeleiden jou ook graag naar een passende baan in de techniek, industrie of logistiek. Ook voor kantoorbanen ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op! Wij helpen je graag verder.

Alle vacatures