Kantoor

asian-businesswoman-or-secretary-working-on-laptop-2023-04-25-00-43-04-utc

De kantoorbaan die écht bij jou past!

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Maar heb je die nog niet kunnen bemachtigen en weet je inmiddels niet meer waar je moet zoeken? Erick. helpt! Wij zijn dé baanbemiddelaar in de regio Deventer, Vaassen, Apeldoorn, Nijverdal, Hengelo en Groenlo. Dankzij onze goede connecties met toffe bedrijven in de regio weten wij je aan de juiste werkgever te koppelen! Met onze diverse openstaande vacatures op kantoor hebben wij ongetwijfeld de baan die echt bij jou past. Onze accountmanagers helpen jou niet alleen door het sollicitatieproces heen, maar blijven jou ook ondersteunen tijdens jouw dienstverband en in aanloop naar een vast contract.

Bekijk vacatures

Vind jij het belangrijk om niet te ver te hoeven reizen naar kantoor? Bijvoorbeeld omdat je wilt fietsen, je kinderen in de buurt naar school wilt brengen of simpelweg geen zin hebt in de dagelijkse files? Dan zit je goed bij erick. Met onze vestigingen in Deventer, Vaassen, Apeldoorn, Nijverdal, Hengelo en Groenlo specialiseren wij ons in lokale bemiddeling. Dat betekent dat wij goed contact hebben met bedrijven in de regio en precies weten welke vacatures op kantoor bij hen vervuld kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan vacatures als administratief medewerker en secretaresse, maar ook inkoper, werkvoorbereider en planner. Of je nu al jaren ervaring hebt in de branche of net op de arbeidsmarkt komt kijken – samen gaan we op zoek naar de baan die bij jou past! Je kunt direct solliciteren op de vacature die jouw aandacht trekt maar je mag natuurlijk ook contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken!

couch laughing

Uitdagende vacatures op kantoor via erick.

Durf jij de stap te zetten en samen op zoek te gaan naar jouw nieuwe kantoorbaan? Solliciteer dan direct. Wij nemen contact met je op om het sollicitatieproces te starten. Wil je meer weten over werken via Erick? Je kunt ons altijd bellen of een berichtje sturen. Zo zetten we samen de koers uit naar jouw nieuwe baan!

Alle vacatures