Techniek

jeshoots-com-sMKUYIasyDM-unsplash

Vind via Erick een baan in de techniek!

Ben jij enthousiast, praktisch en technisch? Dan past een baan in de techniek wellicht goed bij jou! Wij hebben diverse connecties met bedrijven die op zoek zijn naar technisch onderlegde professionals en kandidaten die een vak willen leren! De techniek is een breed vak. Bij ons vind je dan ook veel verschillende vacatures in de techniek. Al onze vacatures in de techniek kun je hierboven bekijken. Samen met jou vinden wij ongetwijfeld de technische functie die bij jou past!

Bekijk vacatures

Wij zijn dé baanbemiddelaar van de regio Deventer, Vaassen, Apeldoorn, Nijverdal, Hengelo en Groenlo! Ben jij per direct op zoek naar een nieuwe baan of twijfel je over het maken van de volgende stap in jouw carrière? Wij denken graag met je mee! Is zekerheid voor jou belangrijk en wil je graag op korte termijn kans hebben op een vast dienstverband? Omdat wij uitstekend op de hoogte zijn van de mogelijkheden bij onze opdrachtgevers, kunnen wij meteen een goede match maken tussen jou en je nieuwe werkgever. Wij gaan vol enthousiasme voor je aan de slag. We helpen jou niet alleen tijdens de sollicitatieprocedure, maar ondersteunen ook waar nodig tijdens jouw dienstverband en in aanloop naar een eventueel vast contract. Heb je op voorhand al vragen over bemiddeling door Erick? Neem dan vooral contact met ons op!

thisisengineering-raeng-32PpagSzeGs-unsplash

erick. werkt!

Ben jij klaar voor een volgende uitdaging? Tussen onze vacatures in de techniek vind jij ongetwijfeld jouw nieuwe baan. Wij gaan graag het gesprek met je aan om alle mogelijkheden te bespreken. Ben jij de nieuwe technische medewerker van dat leuke bedrijf bij jou in de buurt? Solliciteer snel!

Alle vacatures