Industrie

cnc

Voel je thuis, ook tijdens werk!

Zoek jij collega’s met dezelfde mentaliteit en een werkgever waar jij je echt thuis kunt voelen? Zou je graag aan de slag gaan als operator, productiemedewerker of magazijnmedewerker, maar ben je de juiste vacature of werkgever in de industrie nog niet tegengekomen? Dan kan Erick jou verder helpen! Wij zijn dé baanbemiddelaar in de regio Deventer, Vaassen, Apeldoorn, Nijverdal, Hengelo en Groenlo! Bij ons vind je veel verschillende vacatures in de industrie. Omdat wij een goede relatie hebben opgebouwd met lokale bedrijven en precies weten waar zij naar op zoek zijn, hebben wij alles in huis om de perfecte baan voor jou te vinden.

Bekijk vacatures

Vanuit onze vestigingen in Deventer, Vaassen, Apeldoorn, Nijverdal, Hengelo en Groenlo helpen wij jou graag aan een leuke baan. Met veel enthousiasme gaan we voor jou aan de slag om de juiste vacatures in de industrie te vinden. Heb je al ervaring in de branche? Diverse opdrachtgevers zijn op zoek naar ervaren medewerkers en leidinggevenden die ze graag aan hen willen binden. Maar ook als je nieuw bent op de arbeidsmarkt of in de industrie kunnen wij je aan een mooie werkgever koppelen. Ben je op (zeer) korte termijn op zoek naar een nieuwe baan? Ook dan ben je bij Erick aan het juiste adres. Vaak kun je per direct starten bij een van de openstaande functies. In overleg is veel mogelijk.

metalworking-operator-preparing-metal-cutter-using-2023-01-31-06-22-48-utc

Samen vinden we de baan die echt bij jou past!

Heb jij jouw nieuwe baan al tussen de vacatures zien staan? Of heb je specifieke vragen over een van onze vacatures in de industrie? Als je direct op de betreffende functie solliciteert, nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en al jouw vragen te beantwoorden. Tot snel!

Alle vacatures