Logistiek

spanish-woman-worker-using-a-forklift-in-a-warehou-2023-03-07-06-57-22-utc

Vind jouw baan in de logistiek via Erick!

Tegenwoordig is het steeds lastiger om een werkgever te vinden die echt bij jou past. Het aanbod aan vacatures is zo groot, dat veel werkzoekenden door de bomen het bos niet meer zien. Herken jij dit ook? Wij zijn dé specialist in de regio als het gaat om bemiddeling naar een vaste baan! We hebben niet alleen veel vacatures openstaan in de logistiek, we zorgen ook voor de juiste begeleiding tijdens jouw zoektocht en het sollicitatieproces. Zo weet je zeker dat jij een passende werkgever vindt!

Bekijk vacatures

Erick heeft jarenlange ervaring op het gebied van personeelsbemiddeling in de logistiek. Wij weten als geen ander waar werkgevers in de regio naar op zoek zijn en welke werkzoekenden echt bij hen passen. Zo gaat iedereen met plezier naar zijn of haar werk! Bij ons vind je altijd een breed aanbod aan vacatures in de logistiek. Wij hebben diverse functies openstaan als orderpicker, magazijnmedewerker, heftruckchauffeur en nog veel meer. Of je nu starter op de arbeidsmarkt bent of al veel kennis en ervaring meebrengt – samen vinden we jouw nieuwe baan. Vaak kun je al op korte termijn starten en heb je uitzicht op vast dienstverband bij de opdrachtgever. Heb je een interessante vacature gevonden? Dan nemen wij contact met je op om de sollicitatieprocedure in gang te zetten.

forklift-operator-during-work-in-large-warehouse-2021-08-29-22-34-36-utc

Bekijk al onze vacatures in de logistiek!

Bij Erick kun je niet alleen terecht voor uiteenlopende vacatures in de logistiek. Is de bouw, techniek of industrie meer iets voor jou of werk je juist liever op kantoor? Ook binnen deze sectoren hebben wij uitdagende vacatures voor jou. Laten we samen in gesprek gaan over alle mogelijkheden. Ben jij de volgende logistiekmedewerker van een van onze opdrachtgevers? Laat van je horen!

Alle vacatures